Android tablets worden steeds populairder. Wereldwijd zijn driekwart van alle tablets voorzien van het Android besturingssysteem. Seniorweb Haarlem helpt u in een nieuwe cursus meer plezier te beleven aan uw tablet.

U heeft weinig of geen ervaring met een computer, maar u wilt graag met een tablet leren omgaan. U leert in deze cursus de beginselen van de tablet. Wat staat er allemaal al op, hoe werkt het startscherm? Hoe zit dat met het noodzakelijk g-mail account? Hoe kom ik op het internet? Wat zijn apps en wat zijn widgets. U leert e-mailen op de tablet en internetpagina’s bezoeken en welke apps onmisbaar zijn. 

We lopen alle instellingen na, we oefenen met een aantal populaire apps, bijvoorbeeld routeplanners, internetbankieren, skype, fotoapps  en muziekspelers. En veiligheid: Is anti-virus nodig? En wat is een goed wachtwoord? Waar staan alle bestanden? 

Wat is nodig om de cursus te kunnen volgen:

Om deze cursus te kunnen volgen is het nodig dat u uw tablet meeneemt. Zorg ervoor dat hij is opgeladen en neem in elk geval de lader mee.

Direct aanmelden

Ik wil eerst meer informatie

Aanvullende gegevens