Geschiedenis

In 1996 start SeniorWeb als initiatief van ouderenorganisaties die al vroeg inzagen dat senioren en internet goed samen kunnen gaan. Kort na de oprichting begint SeniorWeb met het geven van computercursussen voor en door senioren. 
Het doel is om het gebruik van de computer zo gemakkelijk te maken, dat mensen die er niet mee zijn opgegroeid er ook wegwijs op kunnen worden. De missie van SeniorWeb is het stimuleren van de participatie en zelfontplooiing van vijftigplussers in de informatiemaatschappij. 
SeniorWeb maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Zij wil alle vijftigplussers de vele mogelijkheden van de computer en het internet laten ervaren. De afgelopen vijftien jaar heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail. 

Computercursussen

In dit kader geeft SeniorWeb Haarlem elk jaar aan vele senioren computerles in Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Op deze website vindt u informatie over de verschillende cursussen die wij geven. De docenten en assistenten zijn ook senioren en hebben een brede computerervaring. Zij zijn behulpzaam bij de praktische uitvoering van de les, zodat u alle aandacht krijgt. U hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb om deel te nemen aan een computercursus.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief komt ten minste tweemaal per jaar uit. 

Aanmelden

Stichting SeniorWeb Haarlem

Nellie Zwetsloot
Prins Clausstraat 47
2012 KV Haarlem
023 5329538 
06 40475260


Voorzitter: Cor Vronik
Secretaris: Nellie Zwetsloot
Penningmeester: Ad Brokx
Lid, webmaster: Ludo Korteman

 

Aanvullende gegevens